Renovic, uw partner voor de realisatie van uw droombadkamer.

Heerlijk relaxen in bad, kindergezichtjes wassen, smeren, scheren of een frisse douche nemen. We spenderen heel wat tijd in de badkamer. Verkiest u een ware wellness of heeft u het liever praktisch of beide? Er zijn heel wat mogelijkheden qua sanitair, opstelling en design. In onderstaand stappenplan geven wij u een idee van hoe we te werk gaan. Heeft u een vraag of wenst u een offerte? Aarzel niet om ons te contacteren.
Afspraak

Wanneer u heeft besloten om uw badkamer te renoveren kunt u met ons contact opnemen. Dit kan telefonisch of per mail. We maken samen een afspraak wanneer dit u het beste past. Dit kan overdag, 's avonds of zelfs in het weekend.

Opmeting

Eerst en vooral luisteren wij naar uw wensen en evalueren uw huidige situatie. Na het opmeten wordt een schets gemaakt van hoe de badkamer er kan uitzien en bekijken we samen de mogelijkheden inzake indeling.

Ontwerp

De schets van uw badkamer met de opstelling en indeling wordt door ons volledig uitgewerkt en wij bezorgen u een digitaal 3D ontwerp, zo krijgt u een perfect beeld van hoe uw badkamer eruit zal zien.

Materiaalkeuze

We bekijken samen met u de geschikte materialen en maken voor u een afspraak met onze partners zodat u alle sanitaire toestellen en toebehoren kunt kiezen.

Offerte

Nadat u bij onze partners een keuze heeft kunnen maken qua materiaalkeuze, bezorgen wij u een gedetailleerde offerte waarin alles is opgenomen zodanig u niet voor verrassingen komt te staan.

Planning

Na goedkeuring van de offerte stellen wij samen met u een werkplanning op, deze wordt steeds strikt opgevolgd. Wanneer u dit wenst stellen wij u onze mobiele badkamer ter beschikking.

Uitvoering

Alle materialen worden aangeleverd en de werken worden aangevat zoals voorzien. We starten met de afbraakwerken om vervolgens over te gaan tot uitvoering en installatie. We zorgen ervoor dat de overlast tot een absoluut minimum wordt herleid.

Oplevering

Ziezo! Uw droombadkamer is tot in het kleinste detail afgewerkt en volledig schoongemaakt zodat u er direct van kunt genieten!

Duidelijkheid is voor iedereen belangrijk! Wij werken daarom met heldere, eenvoudig te controleren prijsafspraken.
Contacteer ons