Renovic, uw specialist voor de realisatie van uw droomkeuken.

De keuken is een plek in huis waar veel tijd wordt doorgebracht, een mooie keuken mag niet ontbreken en geeft een echte meerwaarde aan uw woning. Er zijn heel wat mogelijkheden qua design, opstelling en apparatuur. In onderstaand stappenplan krijgt u een idee van hoe we te werk gaan. Heeft u een vraag of wenst u een offerte? Aarzel niet om ons te contacteren.
Afspraak

Wanneer u heeft besloten om uw keuken te renoveren kunt u met ons contact opnemen. Dit kan telefonisch of per mail. We maken samen een afspraak wanneer dit u het beste past. Dit kan overdag, 's avonds of zelfs in het weekend.

Opmeting

Eerst en vooral luisteren wij naar uw wensen en evalueren uw huidige situatie. Na het opmeten wordt een schets gemaakt van hoe de keuken er kan uitzien en bekijken we samen de mogelijkheden inzake indeling.

Ontwerp

De schets van uw keuken met de opstelling en indeling wordt door ons volledig uitgewerkt en wij bezorgen u een digitaal 3D ontwerp, zo krijgt u een perfect beeld van hoe uw keuken eruit zal zien.

Materiaalkeuze

We bekijken samen met u de geschikte materialen en maken voor u een afspraak met onze partners zodat u alle materialen en toebehoren kunt kiezen.

Offerte

Nadat u bij onze partners een keuze heeft kunnen maken qua materiaalkeuze bezorgen wij u een gedetailleerde offerte waarin alles is opgenomen zodanig u niet voor verrassingen komt te staan.

Planning

Na goedkeuring van de offerte stellen wij samen met u een werkplanning op, deze wordt steeds strikt opgevolgd. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Uitvoering

Alle materialen worden aangeleverd en de werken worden aangevat zoals voorzien. We starten met de afbraakwerken om vervolgens over te gaan tot uitvoering en installatie. We zorgen ervoor dat de overlast tot een absoluut minimum wordt herleid.

Oplevering

Ziezo! Uw droomkeuken is tot in het kleinste detail afgewerkt en volledig schoongemaakt zodat u er direct van kunt genieten, veel kookplezier !

Duidelijkheid is voor iedereen belangrijk! Wij werken daarom met heldere, eenvoudig te controleren prijsafspraken.
Contacteer ons