Renovic, uw verlichtingsspecialist.

Bij het verlichten van een woning denken we vooral aan basisverlichting. U heeft echter nog meer keuze afhankelijk van uw noden en wensen. Bij 'Onze mogelijkheden' in de balk onderaan geven wij u graag meer uitleg. Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.
Basisverlichting

Met basisverlichting bedoelen wij de algemene verlichting in het huis, de lampen die u eerst doet branden als u ergens binnenkomt. Basisverlichting wordt gebruikt om de ruimte te voorzien van gelijkmatig licht zodoende u goed kunt zien wat u doet. Door het plaatsen van een dimmer kunt u basisverlichting ook als sfeerverlichting gebruiken.

  verlichting-basisverlichting


  Decoratief licht

  Decoratieve verlichting dient zoals de naam het zegt enkel ter decoratie. Met deze verlichting gaat u niet duidelijker zien wat u doet. Denk aan kerstverlichting, neonverlichting, wandverlichting met indirect licht.

   verlichting-decoratieflicht


   Functioneel licht

   Fucntioneel licht heeft de bedoeling om goed en fel te verlichten op de plek waar u regelmatig werkt of leest. U kunt altijd het basislicht gebruiken, maar een lees- of bureaulamp is geen overbodige luxe.

    verlichting-functioneellicht


    Gericht licht

    Wenst u een object of een bepaalde plek uit te lichten, dan kunt u opteren voor gericht licht. Denk aan een schilderij of beeld dat u graag verlicht wil zien. Er bestaan (klem)spots met een beweegbare arm zodoende u steeds de plaats van verlichting kunt veranderen.

     verlichting-gerichtlicht


     LED verlichting

     • LED Lampen

      LED lampen zijn de variant voor de oude gloeilampen. Net zoals de klassieke spaar- en gloeilampen schijnen zij ook 360° en geven dus hetzelfde effect. Maar met dat verschil dat ze zuiniger zijn en meer licht geven.

     • LED Spots

      Het grote voordeel van LED verlichting is dat ze veel duurzamer zijn. U bespaart enerzijds aanzienlijk op de energiefactuur en anderzijds gaan de spots ook veel langer mee. Een LED spot brandt tussen de 35000 en 50000 uren. LED spots kunnen gebruikt worden in de bestaande armaturen en er is een groot assortiment aan fittingen.

     • LED Strips

      LED strips worden meestal gebruikt voor sfeerverlichting. Toch kunt u ze ook als volwaardige lichtbron gebruiken. Het zijn kleine ledjes die bevestigd zijn op flexibele banden zodat ze makkelijk te installeren zijn.      Sfeerverlichting

      Sfeerverlichting zijn de lampen die u 's avonds doet branden om een gezellige sfeer te hebben in huis en kunnen dienen als aanvulling op uw basisverlichting.

       verlichting-sfeerverlichting
       Bij Renovic kunt u rekenen op een professionele en klantvriendelijke dienstverlening omtrent uw verlichting.

       U kunt bij ons terecht voor :

       •   Advies en uitvoering van uw lichtplan
       •   Leggen van leidingen en nieuwe bedrading
       •   Plaatsen van schakelaars
       •   Aansluiten van de schakelkast
       •   Controleren van installaties

       We horen het graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn.
       Contacteer ons